У Всесвітній день слова «дякую» Зеленський подякував українцям

У Всесвітній день слова «дякую» Зеленський подякував українцям

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський привітав українців із Всесвітнім днем слова «дякую».

Як передає Укрінформ, відео з привітанням Зеленський розмістив в Інстаграмі.

«Сьогодні Всесвітній день «дякую». Зараз в нас початок десятої, я закінчив всі свої головні зустрічі і справи, і вирішив всім подякувати. Хочу подякувати своїм батькам, за те що подарували мені моє життя. Хочу подякувати моїй дружині за те, що подарувала нам наших дітей. І хочу подякувати моїм діткам, за те що дали мені зміст в цьому житті і сенс в ньому. Хочу подякувати всім друзям, за те що підтримуєте – це дуже важливо. Хочу подякувати всім нашим військовим, всім медикам, всім тим, хто захищає нашу державу і захищає наші кордони, і захищає наше здоров`я. І, на жаль, іноді захищаючи наше життя, віддають своє», - розповів Зеленський.

Він додав, що «вдячний вашим рідним, близьким. Низький уклін і велика-велика подяка за таких великих людей. Хочу подякувати абсолютно всім: вчителям, спортсменам... І вдячний заздалегідь, за те що, не ображаєтеся всі ті, про кого я не сказав особисто».

Також Президент подякував Україні.

Як повідомляв Укрінформ, 11 січня відзначається Всесвітній день слова «дякую». Це гарний привід зайвий раз згадати, що наше повсякденне життя складається з маленьких дрібниць. Психологи вважають, що слова вдячності здатні змінювати життя на краще, налаштовувати людей на позитив, гармонізувати взаємовідносини.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-