ОАСК отримав ще один позов від телеканалу «Наш» до Нацради

ОАСК отримав ще один позов від телеканалу «Наш» до Нацради

Укрінформ
Телеканал «Наш» звернувся до Окружного адміністративного суду міста Києва з черговим позовом про визнання протиправним та скасування рішення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення про призначення позапланової перевірки.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба суду. 

«До ОАСК продовжують надходити позови щодо визнання протиправним та скасування рішення Нацради про призначення позапланової безвиїзної перевірки телеканалу «Наш». Днями канцелярією Окружного адміністративного суду міста Києва зареєстровано відповідну позовну заяву. Наразі позивачем оскаржується рішення Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, що датоване листопадом 2021 року», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що ОАСК вирішує питання щодо відкриття провадження за цим адміністративним позовом.

У суді нагадали, що впродовж 2021 року надійшло понад 20 позовних заяв щодо оскарження рішень Нацради про призначення чи результати позапланових безвиїзних перевірок телеканалу «Наш».

Крім того, ОАСК відкрив провадження щодо анулювання ліцензії «Наш 365» за позовом Нацради на підставі рішення про результати позапланової безвиїзної перевірки, у якому йдеться про визнання наявності розпалювання національної, расової та релігійної ворожнечі та ненависті у висловлюваннях, що були поширені в ефірі ТОВ «Наш 365».

Як повідомлялося, у вересні 2021 року Національна рада з питань телебачення та радіомовлення подала позов до Окружного адміністративного суду міста Києва щодо анулювання ліцензії на мовлення для телеканалу «Наш 365»

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-