Глава держави запевнив, що 2022-го року ветерани забудуть слова «квартирна черга»

Глава держави запевнив, що 2022-го року ветерани забудуть слова «квартирна черга»

Укрінформ
Володимир Зеленський запевнив, що протягом 2022 року будуть вирішені житлові питання усіх ветеранів війни на сході України.

Про це Президент заявив у новорічному привітанні, повідомляє Укрінформ.

«Ми не забули своїх ветеранів. І в наступному році (2022-му – ред.) вони забудуть слова «квартирна черга». І фото з побратимами, разом з якими боронили власну землю, повісити у власному житлі зможуть усі ветерани війни на Донбасі. А одразу за ними – всі наші військові. Вірю, це буде фото з мирного Донецька, Луганська, Криму», - сказав Зеленський.

Також Президент зазначив, що не забудуть і про добровольців, тисячі з яких отримали статус учасника бойових дій. Крім того, він нагадав, що один із добровольців у 2021-му вперше став Героєм України.

«Хоча вони - і всі, хто захищає Україну, - для нас давно вже герої. І тут важливе не звання, а визнання. Ця нагорода - не про державну політику, а про державну порядність. Ми не пишаємося тим, що нарешті це зробили. Ми соромимося того, що це не було зроблено досі», - підкреслив глава держави.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Зеленський 1 грудня надав звання Героя України бійцю Добровольчого українського корпусу «Правий сектор» Дмитру Коцюбайлу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-