Арахамія - про інцидент з Гогілашвілі: Якщо були погрози, має бути порушена справа

Арахамія - про інцидент з Гогілашвілі: Якщо були погрози, має бути порушена справа

Укрінформ
У разі підтвердження факту погроз у ході інциденту на блокпості в Донецькій області за участю вже ексзаступника глави МВС Олександра Гогілашвілі необхідно відкрити провадження.

Таку думку висловив голова парламентської фракції партії "Слуга народу" Давид Арахамія в ефірі парламентського телеканалу "Рада", передає кореспондент Укрінформу.

"Якщо там є погрози, звичайно, нехай порушують справу відповідні правоохоронні органи", - сказав Арахамія.

Він додав, що Гогілашвілі поніс політичну відповідальність за свій вчинок: "Його негайне звільнення - це політична відповідальність".

Коментуючи інформацію ЗМІ про наявність у Гогілашвілі громадянства Російської Федерації, Арахамія заявив: "За неформальними каналами мені відомо, що це неправда, але я не хотів би брати зараз відповідальність за ці словами, бо хтось має це перевірити й довести".

Як повідомляв Укрінформ, заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі зчинив скандал на блокпості при в'їзді в Донецьку область через те, що його автомобіль зупинили й попросили показати документи. 

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський заявив, що ініціює дисциплінарне провадження щодо свого заступника. Він додав, що особисто вивчить усі деталі того, що сталося, і "прийме відповідні управлінські рішення".

Президент Зеленський 12 грудня закликав Кабінет Міністрів розглянути питання про звільнення Гогілашвілі у зв’язку з інцидентом.

13 грудня Кабмін звільнив Гогілашвілі з посади заступника міністра внутрішніх справ за власним бажанням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-