Вийшов тизер ютуб-серіалу «Мережа» про організації громадянського суспільства

Вийшов тизер ютуб-серіалу «Мережа» про організації громадянського суспільства

Відео
Укрінформ
У мережі з’явився тизер нового документального ютуб-серіалу "Мережа", створений кінематографістами об’єднання "Вавилон'13", що розповідатиме про організації громадянського суспільства, які працюють у різних сферах життя українців.

Про це Укрінформу повідомив один з авторів проєкту режисер Володимир Тихий.

"Усього буде створено цикл з дванадцяти фільмів, у яких кінематографісти будуть розповідати про непересічні історії розвитку, становлення та діяльності організацій, що займаються адвокацією реформ, допомогою військовим, міським активізмом, питаннями інклюзії, захисту тварин, навколишнього середовища та іншим", - розповів він.

Героями фільмів стануть військовий волонтер Володимир Голоднюк, адвокат Небесної Сотні Євгенія Закревська, хлопці та дівчата з руху "Гонор" та інші небайдужі громадяни.

"Для нас велика честь розказувати історії українців, які своїм прикладом доводять що фраза "Разом - сила" має практичний зміст та сенс. Історії організацій, про які ми зніматимемо фільми, різні, організації - теж різні, вони працюють практично в усіх сферах діяльності українців, займаються просуванням реформ на всеукраїнському рівні чи намагаються покращити життя конкретної громади. Об'єднує їх розуміння, що разом боротися за свою справу набагато легше ніж наодинці», - розповіли автори проєкту.

Публікувати фільми вони планують з грудня 2021 року до грудня 2022 року. Крім того, буде створений цикл подкастів з відомими представниками громадянського суспільства. Проєкт створюється за підтримки USAID та ICAР "Єднання".

Кінооб'єднання "Вавилон'13" - неформальне кінооб'єднання з виробництва короткометражного та повнометражного українського документального кіно, до якого входить низка відомих українських режисерів та операторів. "Вавилон'13" розпочав свою діяльність коротким відео "Prologue", що було записано на Михайлівській площі 30 листопада 2013 року. Згодом кінооб'єдання створило низку повнометражних документальних фільмів, а пізніше відгалуженням кінооб'єднання стали роботи циклу документальних фільмів "Зима, що нас змінила" та "Наша Надія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-