Укрзалізниця запустила перші поїзди за новим графіком

Укрзалізниця запустила перші поїзди за новим графіком

Укрінформ
АТ "Укрзалізниця" 12 грудня запустила за новим графіком 58 поїздів, утворивши 29 нових сполучень.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба компанії.

"Новий графік перевезень є революційним для Укрзалізниці, адже заощаджує пасажирам 4 500 000 годин у 2022 році завдяки прискоренню 49 поїздів та оптимізації маршрутів. Усього найближчими днями починають курсування 19 нових поїздів", - зауважили в Укрзалізниці.

Зокрема, відсьогодні почав курсувати потяг № 113/114 Бахмут-Львів, який є більш зручною модифікацією популярного маршруту № 141/142. Маршрут дав нові сполучення для Рівного та Луцька зі Львовом, Житомиром, Києвом, Полтавою, Харковом і Бахмутом.

Крім того, Укрзалізниця відзначила поїзд №57/58 Київ-Рахів, що тепер прибуває в місто Заліщики о 07:17 (замість 02:20) і відправляється о 20:52. На цьому маршруті передбачена зручна зупинка в Костриживці – місці легендарного оглядового майданчика, звідки відкривається видовищна панорама на Заліщики та Дністер.

Ще один традиційно популярний туристичний напрямок – Буковина – також отримав два додаткові сполучення: з Миколаєвом та Полтавою.

Як повідомлялося, акціонерне товариство "Укрзалізниця" пообіцяло у 2022 році не підвищувати тарифи на пасажирські перевезення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-