В Україні запустять мобільний додаток «e-Ветеран» для колишніх військових

В Україні запустять мобільний додаток «e-Ветеран» для колишніх військових

Укрінформ
Міністерство у справах ветеранів запустить мобільний додаток «е-Ветеран», який дасть можливість доступу до системи інформаційних сервісів.

Про це сказав заступник міністра у справах ветеранів Володимир Левчук під час форуму «Ветеран – громаді: потенціал, помножений на довіру» у Краматорську, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Дякуючи нашим партнерам ПРООН, ми розробляємо зараз два мобільні додатки, і от максимум на наступному тижні ми дамо кожному можливість в App Store і PlayMarket скачати його і користуватися. Це буде доступ до системи інформаційних сервісів, а в подальшому це буде засіб комунікації як з Мінветеранів, так і з іншими надавачами послуг», - сказав Левчук.

У коментарі Укрінформу Левчук розповів, що у додатках буде вся необхідна інформація для ветерана про різноманітні послуги. За його слова, додатки з часом будуть наповнюватися і міститимуть все більше корисної інформації для ветеранської спільноти.

Також він додав, що такі сервіси можуть бути корисними не тільки самим ветеранам, але й їхнім родинам, бо ж без них якісної психологічної реабілітації та пристосування ветерана до цивільного життя неможливе.

Як повідомляв Укрінформ, у Краматорську Донецької області 10-11 грудня відбуватиметься ветеранський форум «Ветеран – громаді: потенціал, помножений на довіру».

У перший день форуму обговорюватимуть: ветеранську регіональну політику; медичну і психологічну реабілітацію ветеранів АТО-ООС; перехід від військової до цивільної кар’єри.

На другий день форуму заплановані дискусійні панелі з експертами на різні теми: «Ветеранський бізнес. Соціальна відповідальність та розвиток»; «Образ ветерана через призму медіа і культуру. Як працювати зі стереотипами»; «Роль ветеранів в розвитку молодіжних політик – погляд в майбутнє» та інші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-