Тисяча вакцинованим: для проєкту вже відкрили 302 тисячі віртуальних карток

Тисяча вакцинованим: для проєкту вже відкрили 302 тисячі віртуальних карток

Укрінформ
Банки вже створили понад 300 тисяч віртуальних карток для виплат у рамках держпрограми "єПідтримка".

Як передає Укрінформ, про це повідомив віцепрем'єр-міністр – міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров у Телеграмі.

"Вчора перші банки почали випускати віртуальні картки для проєкту "єПідтримка". Наразі статистика: 302 310 відкритих карток всього", - написав Федоров.

Він додав, що в Монобанку було відкрито 255 039 карток, в А-Банку - 25 611 і в Альфа-банку - 21 660.

За словами Федорова, решта банків проходить процес підключення. Деталі про проєкт та статус підключених банків можна дізнатися на сайті Мінцифри.

Віце-прем'єр також нагадав, що міністерство запрошує всіх користувачів на відкрите бета-тестування послуги. Старт тестування – з 13 грудня. Для цього потрібно оновити програму "Дія" та записатися через неї.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський раніше анонсував, що з 19 грудня в Україні розпочне роботу програма з надання 1 тис. гривень громадянам, які пройшли повний курс вакцинації від COVID-19.

Верховна Рада 2 грудня ухвалила закон, який передбачає виділення 8 млрд гривень з державного бюджету на 2021 рік для виплати 1 тис. гривень українцям, які пройшли повний курс вакцинації від COVID-19.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-