Анонс від Квін: о 17.30 США оголосять санкції проти корупціонерів, серед яких українці

Анонс від Квін: о 17.30 США оголосять санкції проти корупціонерів, серед яких українці

Укрінформ
На саміті президента Сполучених Штатів Джозефа Байдена за демократію 9 грудня оголосять санкції проти корумпованих осіб, серед яких українці "зможуть упізнати пару імен".

Як передає кореспондент Укрінформу, про це сказала тимчасова повірена у справах США в Україні Крістіна Квін на конференції «Сім років антикорупційної реформи».

Квін зауважила, що адміністрація президента США Джозефа Байдена включила боротьбу з корупцією до тем демократичного саміту, який почнеться сьогодні, у Міжнародний день боротьби з корупцією, і Україна буде важливим учасником у цьому саміті.

“Я також хотіла б зазначити, що кожен сьогодні о 17:30 за Києвом, це 10:30 за Вашингтоном, побачить дуже важливе оголошення. Воно стосуватиметься зокрема санкцій США, які демонструють нашу рішучість притягнути корумпованих осіб до відповідальності. Ви може зможете впізнати пару імен з цього списку”, - сказала Квін.

Як повідомляв Укрінформ, 9 грудня на дводенному віртуальному саміті президента США Джо Байдена за демократію зберуться лідери демократичних держав світу, представники громадянського суспільства, благодійних організацій та приватного сектору.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-