У МОЗ назвали чотири області з «невтішними» темпами вакцинації

У МОЗ назвали чотири області з «невтішними» темпами вакцинації

Укрінформ
В Україні завершили курс імунізації проти коронавірусної хвороби 39% дорослого населення. Найнижчі показники із охоплення вакцинацією фіксуються у Волинській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Закарпатській областях.

Про це сказав заступник міністра охорони здоров’я, головний державний санітарний лікар Ігор Кузін на брифінгу в четвер, який транслювався на сторінці міністерства у Фейсбуці, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Станом на 9 грудня кількість проведених щеплень вже перетнула позначку в 26 мільйонів. З початку вакцинальної кампанії 45% дорослих українців отримали принаймні одне щеплення проти COVID-19, а 39% - завершили курс імунізації», - зазначив Кузін.

За його словами, невтішні темпи вакцинації фіксуються у Волинській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Закарпатській областях. Кузін підкреслив, що ці регіони є антилідерами за охопленнями вакцинацією серед дорослого населення.

Як повідомлялося, в Україні упродовж минулої доби , 8 грудня, зафіксовано 12 376 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-