Стало відомо, хто очолить Український ветеранський фонд

Стало відомо, хто очолить Український ветеранський фонд

Укрінформ
За результатами конкурсу та співбесіди з міністром у справах ветеранів України визначено переможця на посаду виконавчого директора Українського ветеранського фонду. Ним стала Наталія Калмикова. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Мінветеранів.

«Завдяки попередньому досвіду роботи я глибоко знаю оборонний сектор України та його потреби, а також розумію організаційну структуру, культуру та діяльність Збройних сил України, військовослужбовців та ветеранів. Для мене велика честь і відповідальність започаткувати створення Українського ветеранського фонду. Я вірю, що прозорість, підзвітність, фаховість – це ті засади, працюючи на яких Український ветеранський фонд стане дієвим інструментом розвитку ветеранської спільноти. І вірю, що ми разом працюємо над тим, щоб Україна стала кращою для нас і наших дітей», - сказала Калмикова.

Наталія Калмикова отримала вищу освіту у Вінницькому національному медичному університеті (вересень 1999 – червень 2005) та Вінницькій академії неперервної освіти за спеціальністю «Магістр публічного управління» (вересень 2019 – березень 2021).

Обіймала посади: радниці з гендерних питань Командувача Сухопутних військ ЗСУ (червень 2021 – листопад 2021), операційної директорки БО МБФ «Повернись живим» (січень 2021 – червень 2021), керівниці військового відділу у БО МБФ «Повернись живим» (червень 2017 – січень 2021), де також займалася фандрейзингом та GR, продукт-менеджерки у компанії Delta Medical PoE (червень 2008 – травень 2017) і медичної представниці в Alcon Pharmaceuticals Ltd. (січень 2007 – травень 2008).

У квітні 2014 року стала волонтером та допомагала українській армії. За період співпраці з сектором безпеки і оборони нагороджена низкою державних відзнак. Зокрема, нагрудним знаком «Знак пошани» (Міністерство оборони України), заохочувальними медалями «За особливі заслуги» командувачів різних родів військ, медаллю «За сприяння Збройним Силам» (Міністерство оборони).

Вільно володіє англійською та українською мовами. Виховує двох синів.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів схвалив проєкт постанови про створення бюджетної установи "Український ветеранський фонд".

Фото: Мінветеранів

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-