Зеленський сказав, скільки всього збудують за програмою «Здорова Україна»

Зеленський сказав, скільки всього збудують за програмою «Здорова Україна»

Укрінформ
В Україні у рамках реалізації програми “Здорова Україна” побудують ще 9 тисяч спортивних майданчиків, 19 льодових арен, сотні ДЮСШ та спортивних інтернатів, нові палаци спорту.

Про це Президент Володимир Зеленський сказав у своєму Щорічному посланні до Верховної Ради про внутрішнє і зовнішнє становище України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Незалежна країна – це там, де ти будеш здоровим, незалежно від свого соціального статусу. Для цього ми вперше запустили програму "Здорова Україна", в рамках якої ми вже побудували 600 активних парків, 900 спортивних майданчиків, 193 стадіони та 25 басейнів. Попереду ще 9 тисяч спортивних майданчиків, 19 льодових арен, сотні ДЮСШ та спортивних інтернатів, нові палаци спорту”, - сказав Зеленський.

Президент переконаний, що усі ці об'єкти стануть нашими новими місцями сили та здоров‘я нації, здоров’я дітей.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський на пленарному засіданні парламенту 1 грудня звернувся до Верховної Ради зі щорічним посланням про внутрішнє і зовнішнє становище України.

Минулого року Президент виступив зі щорічним посланням до ВР 20 жовтня.

Конституцією України передбачено, що до повноважень Президента належать звернення зі щорічними та позачерговими посланнями до Верховної Ради про внутрішнє і зовнішнє становище України.

У посланні викладається позиція глави держави з основних напрямів внутрішньої та зовнішньої політики, або інформація про важливі рішення, прийняті тим відповідно до конституційних повноважень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-