Українські аграрії і десантники сьогодні відзначають професійні свята

Українські аграрії і десантники сьогодні відзначають професійні свята

Укрінформ
В Україні у неділю, 21 листопада, відзначають День працівників сільського господарства та День Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Про це повідомляє Укрінформ.

Професійне свято працівників сільського господарства, підприємств з переробки сільськогосподарської сировини, харчової промисловості, заготівельних, водогосподарських та обслуговуючих підприємств і організацій агропромислового комплексу України відзначається щороку у третю неділю листопада.

На сьогодні агропромисловий комплекс є однією з провідних галузей економіки України, яка дає роботу близько 3 млн людей.

Водночас встановлення Дня Десантно-штурмових військ ЗСУ саме 21 листопада стало гідним вшануванням національно-історичних та релігійних традицій нашого народу. Адже в Україні сьогодні відзначають собор Архістратига Михаїла, а цей святий є небесним покровителем українських десантників.

Десантно-штурмові війська – це окремий рід військ Збройних сил, що характеризується високою маневреністю та автономністю дій. ДШВ, до складу яких входять десантно-штурмові, повітрянодесантні та аеромобільні частини, спроможні швидко реагувати на різноманітні загрози та виклики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-