Київстар втретє проводить навчання для стажерів програми Returnship

Київстар втретє проводить навчання для стажерів програми Returnship

Укрінформ
Національний телеком-оператор «Київстар» втретє проводить навчання за програмою Returnship, що дає змогу людям повернутися у професію після довгої перерви, або кардинально змінити свій напрям діяльності.

Як повідомили Укрінформу в пресслужбі оператора, цьогоріч у програмі, яка стартувала у листопаді, беруть участь понад 300 стажерів.

«У листопаді 2021 року стартував третій етап програми Kyivstar Returnship. Понад 300 спеціалістів розпочали шлях відновлення кар’єри або ж освоєння нової галузі. 15 з них – як стажери Returnship, решта – як слухачі навчання «Знову вКУРСі», яке цього року стало одним із напрямків проєкту», - йдеться у повідомленні.

Returnship – перша і єдина в Україні комплексна програма з повернення у професію фахівців із великою перервою у роботі та людей, які бажають кардинально змінити напрям діяльності. Ця ініціатива Київстар спрямована на боротьбу з віковою дискримінацією на ринку праці.

За інформацією Київстар, учасники програми проходять тренінги, навчання, в тому числі з особистісного розвитку, отримують доступ до всіх освітніх платформ компанії. Вони освоюють сучасні комп’ютерні програми та мобільні додатки, беруть участь у проєктах компанії, інтегруються у бізнес-процеси, стають учасниками корпоративних заходів.

«Цьогоріч ми отримали 500 заявок, найбільше з яких надійшли за напрямками «Маркетинг», «HR» та «ІТ». Понад 50% анкет надійшли від кандидатів віком 30-40 років», - розповіла начальник департаменту із залучення та розвитку талантів Київстар та куратор проєкту Returnship Світлана Кончаніна.

За її словами, торік був високий попит на участь у програмі, тому Київстар вирішив розширити її навчанням «Знову вКУРСі» - три тижні лекцій, спрямованих на успішне проходження рекрутингового процесу. На цей напрям компанія отримала 430 заявок.

За даними оператора, за два роки дії програми випускниками стажування стали 24 спеціалісти, 11 із них отримали запрошення продовжити кар’єру в Київстар. Цього року стажування проходитиме в таких підрозділах, як бізнес-підрозділ ІТ, дирекція з персоналу, бізнес-підрозділ корпоративного ринку, маркетинг, дирекція з розвитку нових напрямків бізнесу. Випуск стажерів 2021 відбудеться через 4 місяці, у березні. До цього моменту стажери офіційно оформлені в штаті і отримують заробітну плату.

Як повідомляв Укрінформ, у Київстар також діє програма стажування для студентів - START Yourself. В межах цієї програми студенти мають змогу закріпити на практиці знання, отримані у ВНЗ, запропонувати та реалізувати власні ідеї. «Молодші» стажери працюють за гнучким графіком, поєднуючи роботу з навчанням. Крім того, для співробітників компанії діє система безперервного навчання та підвищення кваліфікації, заохочення і просування колективу, залучення до управління інноваціями та операційними процесами.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-