Суд звільнив з-під варти лідера черкаського Нацкорпусу

Суд звільнив з-під варти лідера черкаського Нацкорпусу

Укрінформ
Київський апеляційний суд змінив запобіжний захід з тримання під вартою на особисте зобов’язання лідеру Черкаського обласного осередку Національного корпусу Дмитру Кухарчуку.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Фейсбуці соратник Кухарчука – Ігор Зайчук.

“Дмитра Кухарчука випустили під особисте зобов’язання. Скоро будемо в Черкасах”, – написав він.

Як повідомлялося, Кухарчука заарештували за рішенням суду наприкінці серпня за підозрою у вчинені хуліганських дій під Офісом Президента 14 серпня. Разом з ним був затриманий ще один представник Нацкорпусу – Олег Довбиш.

22 жовтня Печерський районний суд продовжив лідеру місцевого осередку Нацкорпусу запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на два місяці. Це рішення оскаржив захисник. Зрештою Кухарчуку змінили запобіжний захід на особисте зобов’язання.

Довбиша звільнили з-під варти раніше. Йому запобіжний захід змінили на нічний домашній арешт.

14 серпня представники Національного корпусу та інших націоналістичних сил проводили акцію протесту під назвою «Зупинимо капітуляцію».

Біля Офісу Президента між учасниками акції та поліцією сталися сутички через відмову активістів пройти перевірку на вміст небезпечних предметів. У МВС повідомили, що внаслідок сутички 7 поліціянтів отримали опіки очей, декілька нацгвардійців зазнали травм.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-