Рада спростила закупівлі на встановлення кисневих станцій

Рада спростила закупівлі на встановлення кисневих станцій

Укрінформ
Верховна Рада ухвалила закон, яким у перелік закупівель, що здійснюються за спрощеною процедурою, внесено роботи та послуги з проєктування та встановлення систем постачання медичних газів, у тому числі кисневих станцій.

За відповідний документ №6293 "Про внесення зміни до розділу X "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про публічні закупівлі" щодо запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" в цілому проголосувало 339 народних депутатів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Абзац четвертий пункту 31 розділу X "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про публічні закупівлі" викладено в новій редакції.

Таким чином, перелік закупівель, які здійснюються у спрощеному порядку у період карантину, доповнено роботами та послугами, пов’язаними з проєктуванням та встановленням систем постачання медичних газів (у тому числі кисневих станцій, кріогенних ємностей, мереж централізованого киснепостачання та їх складових).

Як повідомляв Укрінформ, за даними Міністерства фінансів, за січень - жовтень 2021 року на боротьбу з COVID-19 витрачено понад 31 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-