Укрінформ скорбує у зв’язку із смертю колеги Ліни Гураш (Клепач)

Укрінформ скорбує у зв’язку із смертю колеги Ліни Гураш (Клепач)

Укрінформ
Колектив Укрінформу зазнав важкої втрати. 17 листопада у віці 36 років пішла з життя яскрава та талановита людина, з якою ми пліч-о-пліч працювали більше шести років – Гураш (Клепач) Ліна Володимирівна.  

Колишніх укрінформівців не буває, тож Ліна Клепач, яка прийшла до міжнародної редакції у квітні 2011 року, за роки роботи в нашому колективі зробила вагомий внесок у розвиток Агентства, у зміцнення його авторитету у медійному просторі України та за кордоном.

На роки її роботи в Укрінформі, де вона працювала журналістом та оглядачем до жовтня 2016 року, припали буремні події, – Революція Гідності, російська агресія 2014 року, важкі випробування, що випали на долю країни та усього народу.

У ці складні часи Ліна використала свій талант та енергію, щоб не втратити жодного моменту трагічної та величної історії країни, закарбувати ці події на стрічках Агентства. В кожному матеріалі Ліни знайшли відображення її громадянська позиція, небайдужість, співчуття до людей та трепетна любов до Батьківщини.

Вона була душею творчого колективу Укрінформу, вміла словом і ділом підтримати колег в часи непевності та смутку, своєю енергією та ставленням до справи  надавала приклад у виконанні професійних обов’язків. Ліна свідомо брала на себе найбільш складні інформаційні завдання та завжди з честю їх виконувала.

Ліна народилась 15 листопада 1985 року у місті Пирятин Полтавської області. Отримала спеціальність інформаційного аналітика-міжнародника в Київському  національному університеті імені Тараса Шевченка. Трудову діяльність розпочала в 2009 році консультантом організаційно-комунікативного відділу Школи вищого корпусу державної служби. В Укрінформі працювала з 2011 по 2016 роки.

Ми, колеги Ліни Гураш (Клепач), завжди будемо пам’ятати її як відкриту та світлу людину.  Те, що вона пішла від нас так раптово й несвоєчасно, стало шоком для її колег та друзів. Ми поділяємо біль рідних і близьких Ліни, та висловлюємо щирі співчуття. Ліна завжди буде жити у нашій пам’яті та у наших серцях.

Колектив Укрінформу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-