Кабмін затвердив державний соціальний стандарт спортивної реабілітації ветеранів війни

Кабмін затвердив державний соціальний стандарт спортивної реабілітації ветеранів війни

Укрінформ
Кабінет Міністрів затвердив державний соціальний стандарт фізкультурно-спортивної реабілітації ветеранів війни, членів їх сімей та сімей загиблих (померлих) ветеранів війни.

Відповідне рішення було ухвалено на черговому засіданні уряду 17 листопада, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Метою проєкту постанови є створення належних умов для розвитку національної системи реабілітації ветеранів війни, членів їх сімей та сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, що забезпечить можливість доступу... до послуг із відновлення фізичних, психологічних і соціальних функцій, повернення таких осіб до виконанання обов'язків військової служби або їх соціальну та трудову адаптацію, розвиток нових компетентностей для реалізації у соціальному житті", - йдеться у пояснювальній записці до документу.

Зазначається, що фізкультурно-спортивна реабілітація має бути організована, як системний процес, який здійснюється суб'єктами фізкультурно-спортивної реабілітації на об'єктах спеціалізованої інфраструктури через стандартні й регламентовані процеси та процедури.

Реалізація акта не потребує фінансування з державних чи місцевих бюджетів.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів затвердив план дій на 2021—2025 роки щодо реалізації Національної стратегії розвитку системи фізкультурно-спортивної реабілітації ветеранів війни та членів їх сімей, сімей загиблих (померлих) ветеранів війни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-