Оформлення документів,  житло та іпотека: у Мінреінтеграції розповіли про роботу «гарячої лінії»

Оформлення документів, житло та іпотека: у Мінреінтеграції розповіли про роботу «гарячої лінії»

Укрінформ
Протягом жовтня на «гарячу лінію» Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій надійшло 33 дзвінки від громадян, найбільше вони цікавилися питання оформлення документів, які посвідчують особу громадянина України, та оформлення документів для внутрішньо переміщених осіб.

Про це повідомляє Укрінформ із посилання на сайт відомства.

“Найбільш поширені питання стосувалися оформлення документів, які посвідчують особу громадянина України та оформлення документів для внутрішньо переміщених осіб. Також багато питань стосувалися процедури виплати матеріальної допомоги політв’язням та полоненим, а також допомоги для ВПО”, - зазначили у відомстві.

Зокрема, додали у Мінреінтеграції, надходили питання щодо програми отримання житла, компенсації за зруйноване житло у Донецькій та Луганській областях та отримання іпотечного кредиту.

Поширеною тематикою звернень також були питання щодо пенсійного забезпечення мешканців ТОТ, перетину контрольно-пропускних пунктів вздовж лінії дотику та пунктів щеплення від COVID-19.

Читайте також: Питання автоматичного продовження карток Ощадбанку для переселенців розглядають у ТКГ

У вересні на «гарячу лінію» Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій надійшло 42 дзвінки від громадян. Найбільше вони також цікавилися питання оформлення документів, які посвідчують особу громадянина України та оформлення документів для внутрішньо переміщених осіб.

Як повідомлялося, з 13 квітня 2021 року з метою налагодження ефективної роботи і більш зручної та оперативної комунікації із громадянами й об’єктивного і своєчасного розгляду звернень Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України запустило роботу телефонної «гарячої лінії».

Вона працює щовівторка та щочетверга – 0800750107.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-