Прикордонники показали мобільний госпіталь для лікування COVID-19

Прикордонники показали мобільний госпіталь для лікування COVID-19

Фото
Укрінформ
Презентація можливостей мобільного польового госпіталю Держприкордонслужби представникам дипкорпусу іноземних держав, військових та правоохоронних аташе, представникам Офісу зв’язку НАТО, КМЄС відбулася на Київщині.

Про це йдеться у повідомленні ДПСУ, передає Укрінформ. 

Прикордонники здійснили розгортання мобільного шпиталю, який може бути багатопрофільним, але зважаючи на нинішню ситуацію, демонструвався як інфекційний для лікування COVID-19.

Госпіталь розрахований на 60 ліжкомісць та автономно спроможний надавати кваліфіковану допомогу з лікування та діагностики чи евакуації на вищі рівні медичної допомоги.

Читайте також: На «червоній» Херсонщині запустили мобільний COVID-госпіталь: як це працює

Мобільний польовий госпіталь комплектується необхідною кількістю профільних лікарів, а також медсестер, фельдшерів. Він також може підсилюватися іншими фахівцями та надавати кваліфіковану медичну допомогу з елементами спеціалізованої.

Прикордонники презентували дипкорпусу мобільний госпіталь / Фото: ДСНС

Польовий госпіталь укомплектований балонами з киснем та кисневими концентраторами. В його складі є також автономний діагностичний комплекс, який дозволяє здійснювати якісне рентгенологічне, УЗД-обстеження, має пересувну лабораторію. Для автономної роботи в польових умовах госпіталь має генератори, що забезпечують його енергією та польову кухню.

Як повідомлялось, за минулу добу, 8 листопада, в Україні виявили 18 988 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-