Чернишов закликав громади активніше вакцинуватися

Чернишов закликав громади активніше вакцинуватися

Укрінформ
Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов закликав громади активніше вакцинуватися, аби захиститися від коронавірусу, а також дотримуватися карантинних вимог.

Про це він написав у Фейсбуці, повідомляє Укрінформ.

“Якщо зараз дозволити собі легковажність, це може дорого вартувати. Звертаюся до представників усіх 1470 громад України. У період, коли всі країни світу згуртовано зустрічають чергову хвилю пандемії COVID-19, маємо також бути максимально відповідальними та зосередженими на захисті від цієї хвороби”, - підкреслив урядовець.

Чернишов зазначив, що вакцинуватися, тримати дистанцію, вдягати маску у громадських місцях та залишатися вдома при перших проявах хвороби – прості правила, яких не складно дотримуватись, але вони рятують життя.

Читайте також: Прикордонники нагадують, що Україна не визнає вакцинацію Sputnik V

“Найближчими днями інспектуватиму центри вакцинації в регіонах, адже знаю про випадки, коли з 10 наявних можуть працювати лише три. Відтак, люди мусять стояти у чергах і наражати себе та інших на небезпеку. Щеплення від COVID-19 — це можливість зберегти життя і здоров’я, а також врятувати медичну систему від колапсу. Осінь та зима — період, коли медичним працівникам особливо важко, маємо підтримати їх”, - написав міністр.

Чернишов також запевнив у тому, що команда Мінрегіону вакцинована на понад 90% відсотків.

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу в Україні виявили 15 579 нових випадків коронавірусної хвороби. У Києві - 837 випадків COVID-19.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-