Викрили злочинну групу, яка збували метадон у кількох областях

Викрили злочинну групу, яка збували метадон у кількох областях

Фото
Укрінформ
Правоохоронці викрили організовану злочинну групу, яка збувала метадон на території кількох областей.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс генерального прокурора

Повідомлено про підозру 5 членам групи за фактом незаконного збуту наркотичних засобів (ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, упродовж лютого-травня 2021 року зловмисники систематично збували метадон шляхом «закладок» на території Києва, Київської та Дніпропетровської областей.

Читайте також: На Львівщині «накрили» нарколабораторію, вартість вилученого - 110 мільйонів

З метою викриття їхньої злочинної діяльності правоохоронці здійснили ряд оперативних закупок. У Києві та Одесі, Київській, Черкаській, Донецькій, Запорізькій і Дніпропетровській областях одночасно провели 19 обшуків за місцем проживання осіб, які можуть бути причетними до незаконного збуту наркотичних засобів, а також у їхніх транспортних засобах.

"За результатами обшуків вилучено близько 9,5 кг наркотиків, знаряддя для їх незаконного виготовлення, зважування, пакування та зберігання, банківські карти, грошові кошти", - ідеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, працівники Державного бюро розслідувань на Закарпатті затримали старшину військової частини, який продавав наркотики військовослужбовцям.

Фото: gp.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-