Всеукраїнська Рада Церков кличе 14 жовтня на молитву за захисників і захисниць

Всеукраїнська Рада Церков кличе 14 жовтня на молитву за захисників і захисниць

Укрінформ
Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій (ВРЦіРО) закликала вірян всіх конфесій молитися за тих, хто боронить мир в Україні.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у заяві ВРЦіРО.

“Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій з нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України закликає всіх вірян, незалежно від їхньої конфесійної належності, 14 жовтня 2021 року піднести свої молитви за всіх, хто боронить мир у нашій державі та захищає наш народ від російської агресії, ціною свого здоров’я та життя”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Свято 14 жовтня перейменували на День захисників і захисниць України

Як зазначається, в рамках проведення урочистих заходів цього дня о 9:00 за сприяння Міністерства оборони України відбудуться молитовні заходи, до яких зможуть долучитися військовослужбовці Збройних Сил України, в тому числі в районі проведення операції Об'єднаних сил.

У Раді церков закликали молитись за мир та зупинення кровопролиття: “У всіх церквах і релігійних громадах ми закликаємо продовжувати молитися про мир у нашій державі, про зупинення кровопролиття, про відновлення територіальної цілісності, про перемогу правди, про утвердження справедливості та свободи”.

Читайте також: У Сєвєродонецьку 14 жовтня проведуть військовий парад

Як повідомляв Укрінформ, на Михайлівській площі Києва 13-17 жовтня в межах відзначення Дня захисників та захисниць пройде виставка, під час якої демонструватимуться сучасні зразки озброєння та військової техніки.

Фото: vrciro.org.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-