Суд відсторонив члена Комісії азартних ігор та лотерей - підозрюють у хабарництві

Суд відсторонив члена Комісії азартних ігор та лотерей - підозрюють у хабарництві

Укрінформ
Суд відсторонив від посади члена Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей (КРАІЛ), підозрюваного в одержанні 90 тисяч доларів неправомірної вигоди.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

“11 жовтня 2021 року Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду задовольнила апеляційну скаргу прокурора САП та відсторонила від займаної посади члена Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей (КРАІЛ), підозрюваного в одержанні 90 тис. дол. США неправомірної вигоди”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Уряду пропонують врегулювати обрання членів Комісії з азартних ігор

Строк відсторонення визначено в межах строку досудового розслідування.

20 серпня 2021 року правоохоронці затримали чинного члена Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей під час отримання неправомірної вигоди у розмірі 90 тис. дол. за сприяння у наданні дозволів та ліцензій у сфері грального бізнесу.

Дії посадовця кваліфіковані за ч. 4 ст. 368 ККУ (вимаганням неправомірної вигоди).

Читайте також: Оформлення автівок: на хабарі затримали начальника посту Одеської митниці

22 серпня 2021 року Вищий антикорупційний суд за клопотанням детективів Національного антикорупційного бюро та прокурорів САП обрав для підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави в розмірі 5 млн гривень.

Як повідомляв Укрінформ, 1 жовтня експосадовця Харківської облдержадміністрації, підозрюваного у вимаганні 1,3 млн грн хабаря, взяли під варту за порушення умов запобіжного заходу та стягнули з нього 100 тис. грн у дохід держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-