Поліція затримала чоловіка, який погрожував народному депутату

Поліція затримала чоловіка, який погрожував народному депутату

Укрінформ
Столичні правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом погрози народному депутату України. Особу, яка здійснила такий телефонний дзвінок, встановлено.

Про це інформує відділ комунікації поліції Києва, передає Укрінформ.

«Сьогодні до поліції Києва надійшла інформація про те, що народному депутату України надійшов телефонний дзвінок із погрозами. Правоохоронці зареєстрували подію та негайно розпочали пошуки зловмисника. У ході проведення оперативно-пошукових заходів поліцейські встановили, що порушник знаходиться у місті Миколаїв», - йдеться у повідомленні.

Цю інформацію столичні правоохоронці передали колегам із Миколаївщини, які доставили його для надання пояснень до відділу поліції.

За інформацією правоохоронців, фігурантом виявився уродженець Миколаївщини, 2002 року народження. Наразі працівники поліції з’ясовують мотиви та обставини цього вчинку.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 129 Кримінального кодексу України – погроза вбивством.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення порушнику про підозру. Йому загрожує обмеження волі до двох років. Із цим чоловіком проводяться необхідні слідчі дії.

Читайте також: Зеленському за час президентства погрожували 22 рази – СБУ

Укрінформ звернувся до поліції Києва з проханням прокоментувати, про якого парламентарія йдеться.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-