В Україні помилували 31 учасника бойових дій

В Україні помилували 31 учасника бойових дій

Укрінформ
Державна кримінально-виконавча служба виконала указ Президента України щодо звільнення з місць позбавлення волі 31 помилуваного учасника бойових дій.

Як передає Укрінформ, про це повідомила голова Консультативної ради з питань забезпечення прав і свобод захисників України, радниця керівника Офісу Президента Альона Вербицька у Фейсбуці.

«Державна кримінально-виконавча служба повідомила про виконання указу Президента України щодо звільнення учасників бойових дій в повному обсязі», - написала вона.

За словами Вербицької, найближчим часом 31 родина зустріне своїх синів, чоловіків, батьків, братів, а хтось нарешті зможе потиснути руку своєму побратимові.

Читайте також: У Таїланді помилували дев’ятьох українців

«Щиро бажаю всім помилуваним і відтепер вільним захисникам України ніколи більше не повертатись в місця несвободи. Не змарнувати надану можливість розпочати життя «з чистого аркуша». Цінуйте своє життя та життя інших людей, бо воно дається один раз», - побажала вона.

Читайте також: Президент посмертно присвоїв історику Іллі Левітасу звання Героя України

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський 8 жовтня підписав указ про помилування 31 засудженого захисника України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-