У Польщі під час сімейної сварки загинула семирічна дитина з України

У Польщі під час сімейної сварки загинула семирічна дитина з України

Укрінформ
У місті Тарнув на півдні Польщі під час сімейної сварки вранці у вівторок смертельно поранено ножем 7-річного хлопчика, громадянина України.

Про це в коментарі кореспонденту Укрінформу повідомив речник поліції Тарнова Павел Клімек.

“У сімейній сварці брали участь 27-річний чоловік та 28-річна жінка – громадяни України. З ними у квартирі, яку вони винаймали, була семирічна дитина. Усі отримали ножові поранення, в результаті дитина померла”, - повідомив Клімек.

Він додав, що лікарі намагалися врятувати життя дитині, але вона отримала колоті та різані ножові поранення, несумісні з життям. Натомість чоловік та жінка з ножовими пораненнями потрапили до лікарні. Поліцейські очікують на дозвіл лікарів, щоб їх допитати.

Читайте також: У Польщі в ДТП загинув українець

Клімек повідомив, що усе вказує на те, що чоловік і жінка є подружжям, оскільки мають однакове прізвище. Поліція уточнює, чи загиблий хлопчик був їхнім сином.

Як повідомив поліцейський, сварка розпочалася в середині квартири, згодом чоловік з ножовими пораненнями лежав біля будинку, а дружина, яка теж мала поранення, утекла до сусідів.

Читайте також: У Польщі загинула українка - тіло знайшли в річці

Поліцейський повідомив, що українці винаймали квартиру, в якій сталася трагедія, кілька місяців, а проживали в Польщі декілька років.

Прокуратура розпочала слідство у цій справі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-