Журналісти «Схем» заявили про напад під час інтерв'ю в Укрексімбанку

Журналісти «Схем» заявили про напад під час інтерв'ю в Укрексімбанку

Укрінформ
Журналісти «Схем» заявляють, що зазнали напад під час запису інтерв’ю з головою правління Укрексімбанку Євгеном Мецгером прямо у його кабінеті.

Про це повідомляє Радіо Свобода, передає Укрінформ.

«Євгену Мецгеру не сподобалось запитання журналіста, після чого охоронці спробували зупинити запис на одній з камер Радіо Свобода, «скрутили» оператора, відібрали у нього флешку із записаним відео з другої камери, та винесли усю техніку з кабінету на годину. Весь цей час знімальна група залишалась заблокована у кабінеті голови правління банку у його присутності. У кабінеті, окрім самого Мецгера, також був присутній директор департаменту інформаційної політики «Укрексімбанку» Володимир Пікалов, охоронець та ще один працівник банку, який застосував фізичну силу до оператора «Схем», - ідеться у повідомленні.

Як зазначається, оператору та журналісту фізично перешкоджали залишати приміщення. Через годину знімальній групі повернули техніку, але відео усього інтерв’ю та самого нападу було видалене.

Читайте також: Побиття журналіста на Банковій: одного підозрюваного арештували, другий - з «браслетом»

Журналісти та представники редакції, які прибули на місце події, викликали поліцію і написали заяву про перешкоджання журналістській діяльності.

Редакція Радіо Свобода звернулась до Укрексімбанку з проханням прокоментувати ці події. За інформацією видання, у пресслужбі банку повідомили, що готують коментар зі своєю позицією.

Фото: Радіо Свобода

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-