У Києві іноземець украв у знайомого $105 тисяч, його затримали в аеропорту Одеси

У Києві іноземець украв у знайомого $105 тисяч, його затримали в аеропорту Одеси

Фото
Укрінформ
Правоохоронці затримали в аеропорту Одеси громадянина іншої держави, який у столиці вкрав із квартири знайомого 105 тисяч доларів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці поліція Києва.

До поліції надійшло повідомлення про квартирну крадіжку на вулиці Михайла Бойчука у Києві: господар заявив, що пошкоджено сейф та зникли 105 тисяч доларів.

Правоохоронці провели першочергові слідчі дії, поспілкувались із господарем квартири та з’ясували, що до злочину може бути причетний його товариш.

Фото: facebook.com/UA.KyivPolice
Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

"Один з іноземних товаришів потерпілого, який перебував в Україні, мав доступ до оселі. Скориставшись відсутністю господарів, зловмисник зайшов до квартири та, пошкодивши інструментами сейф, викрав звідти гроші. У результаті оперативно-розшукових заходів оперативні працівники встановили місцезнаходження підозрюваного”, - повідомив начальник Печерського управління поліції Андрій Дуброва.

Фото: facebook.com/UA.KyivPolice
Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Фігуранта, громадянина іншої держави, 1975 р. н., виявили в аеропорту Одеси, коли він намагався покинути Україну. Під час огляду у нього знайшли викрадені гроші.

Читайте також: У Києві затримали жінку, яка пограбувала іноземного дипломата

Розпочато кримінальне провадження за ч. 5 ст. 185 КК (крадіжка). Санкція передбачає до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Слідчі подали клопотання до суду про обрання підозрюваному запобіжного заходу - тримання під вартою. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-