У Мінсоцполітики нагадали, як перевірити призначення субсидії

У Мінсоцполітики нагадали, як перевірити призначення субсидії

Укрінформ
Перевірити призначення житлової субсидії за даними Єдиного державного реєстру отримувачів житлових субсидій можна на сайті Державного підприємства “Інформаційно-обчислювальний центр Міністерства соціальної політики”.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Мінсоцполітики.

“Громадяни можуть перевірити призначення житлової субсидії за даними Єдиного державного реєстру отримувачів житлових субсидій, який знаходиться у відкритому доступі за посиланням https://subsidii.ioc.gov.ua”, - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що пошук у цьому реєстрі здійснюється за адресою домогосподарства. Для користувачів доступна інформація про те, чи призначена субсидія домогосподарству, про термін, на який призначено субсидію, про суми щомісячних нарахувань, а також, де міститься особова справа – назва органу соціального захисту населення.

Читайте також: На субсидії до кінця року треба ще близько 12 мільярдів – Шмигаль

Інформація у реєстрі оновлюється один раз на місяць – на початку місяця за попередній місяць.

Як повідомляв Укрінформ, раніше у Міністерстві соціальної політики повідомили, що у проєкті бюджету України на 2022 рік передбачено виділити 38,4 мільярда гривень на житлові субсидії, що на 3,2 млрд грн більше цьогорічних показників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-