В Україні відкриють 600 «Активних парків» до кінця року - Гутцайт

В Україні відкриють 600 «Активних парків» до кінця року - Гутцайт

Укрінформ
По всій Україні відкриють 600 «Активних парків» до кінця 2021 року.

Як повідомляє Укрінформ, про це міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт написав у Фейсбуці

«До кінця року відкриють 600 «Активних парків» по всій Україні! «Активні парки - локації здорової України» - це проєкт Президента України, який направлений на оздоровлення всієї нації та створення вільного доступу до рухової активності. Вже 100 таких парків відчинили свої «двері» для містян, а до кінця року українці отримають ще 500 таких», - зазначив урядовець.

Читайте також: Протягом наступного року в Україні будуть розроблятися до 6 урбан-парків - Зеленський

За його словами, це не просто побудова спортивних локацій. Там знаходяться відповідні спортивні елементи, біля яких розміщені QR-коди з доступом до онлайн тренувань від відомих чемпіонів та українських зірок. Просто навівши камеру телефона на цей код люди можуть отримати корисні поради від відомих співвітчизників, кумирів українців та слідувати їхньому прикладу.

«Тренування поділені на рівні: від простого до складного. Таким чином, ви зможете вдосконалювати свої напрацювання та ставати з кожним разом усе сильніше! А можете граючи, зробити виклик своїм друзям, та наввипередки позмагатися, хто перший пройде всі рівні. Якщо ви не впевнені, що правильно цим користуєтесь, то на кожній локації є координатор, який залюбки вам усе підкаже», - підкреслив міністр.

Головне, додав Гутцайт, що цим можуть користуватися всі верстви населення: від наймолодшого до старшого покоління.

Читайте також: Миколаїв приєднався до проєкту «Активні парки - локації здорової України»

За словами міністра, основна мета проста - зробити спорт ближчим до людей.

Як повідомлялося, проєкт "Активні парки" входить в загальнонаціональну програму Президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-