Київстар розпочинає третій набір стажерів за програмою Returnship

Київстар розпочинає третій набір стажерів за програмою Returnship

Укрінформ
Національний телеком-оператор «Київстар» розпочинає третій набір стажерів за програмою Returnship.

Цього року проєкт буде розширено ще й за напрямком навчання з повернення в професію «Знову вКУРСІ», повідомили Укрінформу в пресслужбі компанії.

«14 вересня 2021 року Київстар розпочинає третій набір стажерів за програмою Returnship. Цього року проєкт розширюється - крім стажування Київстар проводитиме навчання з повернення в професію «Знову вКУРСІ». Ініціативи реалізуються з метою підтримки спеціалістів, які мають велику перерву в стажі, але хочуть відновити професійну діяльність, а також тих, хто вирішив повністю змінити напрям роботи», - йдеться у повідомленні.

Як розповіла директор з управління персоналом та розвитку організації Київстар Оксана Олійник, проєкт Київстар Returnship – єдиний проєкт на українському ринку праці, який звертає увагу на питання працевлаштування спеціалістів із великою перервою в стажі. «Ми взяли ініціативу продемонструвати на власному прикладі, що професіоналізм не залежить від віку. Що в 35+, як і в 50+, можна гідно застосовувати власний досвід та бути ефективними. А при бажанні навіть освоїти нову спеціальність і змінити напрям роботи», - зазначила вона.

За словами Олійник, Returnship – це «win-win ініціатива», адже компанія Київстар не просто повертає кандидатам віру в себе, навчає їх та дає можливість професійно реалізуватися, але й у відповідь отримує мотивованих та кваліфікованих спеціалістів.

Читайте також: Київстар за літо надіслав майже 6,5 мільйона SMS-повідомлень про можливість вакцинації

За інформацією пресслужби, усі зацікавлені особи можуть подати заявки на участь і в стажуванні, і в навчанні, або ж за якимось одним із напрямків. При цьому стажерами можуть стати спеціалісти, які на даний момент непрацевлаштовані, адже на період дії програми вони офіційно оформлюються до штату компанії, а їхній розклад передбачає зайнятість з понеділка до п’ятниці, повний робочий день.

Заявки на навчання приймаються до 24 вересня за посиланням «Знову вКУРСІ», а заявки на стажування - до 30 вересня за посиланням стажування Returnship.

У Київстар зазначили, що навчальна програма «Знову вКУРСІ» – нова гілка проєкту Returnship. Впродовж трьох тижнів компанія безкоштовно проведе шість онлайн-лекцій для тих, хто шукає роботу. Мета навчання – повернути впевненість кандидатів у власний професіоналізм та набути необхідних знань та навичок для успішного проходження рекрутингового процесу. Орієнтовна кількість слухачів – 100 осіб. Навчання проходитиме онлайн з 11 жовтня 2021 року.

Читайте також: Київстар запровадив для абонентів можливість ідентифікації через застосунок «Дія»

Стажування Returnship розпочнеться 1 листопада цього року, триватиме 4 місяці та передбачає офіційне працевлаштування і оплату праці. Стажери набираються у такі підрозділи компанії, як бізнес-підрозділ ІТ, дирекція з персоналу, бізнес-підрозділ корпоративного ринку, маркетинг, дирекція з розвитку нових напрямків бізнесу.

Зазначається, що через пандемію COVID-19 стажування проходитиме у змішаному форматі: частково в офісі, частково віддалено. Онбординг Київстар дозволяє швидко та ефективно адаптувати новачків. Стажерів супроводжуватимуть бадді, які проконсультують їх з різних питань, допоможуть відновити чи отримати першочергові навички роботи. Аби стажери могли максимально відчути компанію та заглибитись в бізнес-процеси, для них буде проводитись навчання за різними напрямками, а також тренінги з особистісного розвитку.

Як повідомляв Укрінформ, програма Kyivstar Returnship стартувала 2019 року. Всього за два роки дії проєкту стажування пройшли 24 особи, 10 з яких в результаті приєдналися до колективу Київстар. За наявності вакансій, відповідності професійних навичок та вмотивованості кандидатів, випускники програми стажування можуть бути запрошені долучитися до колективу телеком-оператора.

Крім Returnship у Київстар уже четвертий рік діє програма стажування для студентів: STARt Yourself. Студенти від 3 курсу закріплюють практично знання, отримані в ВНЗ, мають можливість запропонувати та реалізувати власні ідеї. Працюють «молодші» стажери за гнучким графіком, поєднуючи роботу з навчанням.

Фото: Київстар 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-