Понад 140 ВПО отримають житло коштом субвенції з держбюджету - Мінреінтеграції

Понад 140 ВПО отримають житло коштом субвенції з держбюджету - Мінреінтеграції

Укрінформ
Кабінет Міністрів на засіданні розподілив субвенцію з державного бюджету, коштом якої планується придбати 46 об'єктів нерухомості для тимчасового проживання приблизно 144 внутрішньо переміщених осіб.

Про це повідомляє Укрінформ із посилання на сайт Мінреінтеграції.

«Зокрема, мова йде про виділення 11,907 млн гривень з державного бюджету місцевим, що складає 70% від загальної суми, ще 30% повинні виділити місцеві ради, оскільки дана бюджетна програма реалізується шляхом співфінансування 70/30», - зазначили у відомстві.

Читайте також: У Мінреінтеграції назвали пріоритет у розвитку окупованих територій

Як наголосили у Мінреінтеграції, розподіл субвенції формується на підставі отриманих рішень про затверджене співфінансування з місцевого бюджету. Розподіл решти коштів, за результатами схвалених пропозицій, очікується найближчим часом.

Як повідомлялося, 7 липня Кабінет Міністрів на своєму засіданні розподілив субвенцію з державного бюджету та направив 18,078 млн гривень на придбання житла внутрішньо переміщеним особам.

Читайте також: Мінреінтеграції виплатило допомогу 46 звільненим із полону українцям

Крім того, у травні на ці ж цілі було направлено 26,1532 млн гривень.

Мінреінтеграції також закликає громади активніше брати участь та направляти на розгляд пропозиції щодо отримання субвенції на придбання житла для ВПО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-