Делегація Конгресу США вшанувала пам'ять полеглих захисників України

Делегація Конгресу США вшанувала пам'ять полеглих захисників України

Фото
Укрінформ
Делегація Конгресу США, яку очолює сенатор Ліндсі Грем, під час візиту до Міністерства оборони вшанувала полеглих захисників України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство оборони України.

Іноземну делегацію ознайомили із Меморіальним комплексом, збудованим з метою вшанування пам’яті українських захисників, які загинули в бойових умовах, виконуючи військовий обов’язок, під час проведення миротворчих операцій в гарячих точках світу та під час проведення Антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил на сході України.

"Високим американським гостям розповіли, що це єдине місце в нашій країні, де зібрані та назавжди вписані в історію імена загиблих військовослужбовців і тут зберігається пам’ять про кожного воїна, який віддав життя, захищаючи нашу державність та незалежність", - ідеться у повідомленні.

На Церемоніальному майданчику делегація Конгресу США та заступник міністра оборони України з питань європейської інтеграції Анатолій Петренко вшанували пам’ять захисників, які ціною власного життя виборювали волю і незалежність України від російського окупанта, та поклали квіти до стели із Дзвоном пам’яті.

Читайте також: У Чернівцях півтори сотні людей взяли участь у забігу пам'яті за загиблими героями

Як повідомляв Укрінформ, 31 серпня міністри оборони України та США Андрій Таран і Ллойд Остін у Вашингтоні підписали Рамкову угоду щодо стратегічних основ оборонного партнерства між Міністерствами оборони України та США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-