Ляшко не виключає, що в Україну завезуть вакцину Johnson & Johnson

Ляшко не виключає, що в Україну завезуть вакцину Johnson & Johnson

Укрінформ
Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко не виключає, що в Україну завезуть вакцину Janssen (Johnson & Johnson) проти COVID-19, однак наразі в країні достатньо інших доз вакцин.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це Ляшко заявив на зустрічі з журналістами в суботу, коментуючи, чи ця вакцина буде в Україні.

«У принципі, можливо, і буде, але зараз в Україні вакцини більш як 11 млн і плюс поставки, які ми маємо, збільшуються і збільшуються. Тому завозити ще один продукт на територію України вже, напевно, буде недоречно. Хоча ми працюємо і, можливо, завеземо», - сказав Ляшко.

Читайте також: В Україні зробили понад 8,8 мільйона COVID-щеплень - МОЗ

Як повідомлялося, 2 липня 2021 року Міністерство охорони здоров’я в Україні зареєструвало вакцину Janssen (Johnson & Johnson) проти COVID-19 для екстреного медичного застосування.

Janssen - це векторна вакцина, розроблена фірмою Janssen, якою володіє компанія Johnson & Johnson. Вакцина містить знешкоджений аденовірус людини, в який вмонтовано ДНК, що кодує шипоподібний білок вірусу SARS-CoV-2. Потребує температури зберігання від +2 до +8 С. Для повної імунізації достатньо однієї дози.

Фото з сайту sky.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-