Поліція затримала палія, який кинув «коктейль Молотова» в Офіс омбудсмена

Поліція затримала палія, який кинув «коктейль Молотова» в Офіс омбудсмена

Фото
Укрінформ
На столичному Печерську спецпризначенці поліції затримали чоловіка за підпал дверей адмінбудівель на вулицях Інститутська і Пилипа Орлика, відкрито кримінальне провадження.

Про це інформує відділ комунікації поліції Києва, передає Укрінформ.

“За цим фактом слідчими Печерського управління поліції Києва розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до десяти років”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у четвер близько 15:20 до поліції Києва надійшло повідомлення від перехожого про те, що чоловік кинув пляшки із невідомою речовиною під двері адмінбудівель на вулиці Інститутській та на вулиці Пилипа Орлика, і що у результаті виникло загоряння дверей цих будівель.

Читайте також: В Офіс омбудсмена кинули «коктейль Молотова»

Тож на місце виїхали правоохоронці та профільні служби. Загорання дверей було ліквідовано, і внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Тим часом спецпризначенці поліції оперативно затримали порушника, і він виявився уродженцем Київщини 1970 року народження.

Читайте також: Жінку, яка намагалась пограбувати банк з «коктейлем Молотова», взяли під варту

Поліція затримала фігуранта у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі з ним проводяться усі необхідні першочергові слідчі дії. За процесуального керівництва Печерської окружної прокуратури слідчі готують затриманому повідомлення про підозру. На місці події працює слідчо-оперативна група.

Як повідомлялося, український омбудсман Людмила Денісова поінформувала, що у будівлю Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини громадянин кинув пляшку з вибуховою сумішшю, внаслідок чого було пошкоджено двері приміщення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-