МВС показало репетицію параду до Дня Незалежності

МВС показало репетицію параду до Дня Незалежності

Фото
Укрінформ
У параді до Дня Незалежності на Хрещатику візьмуть участь понад п’ять тисяч військових, будуть залучені кількасот одиниць зброї та техніки, а також авіація.

Про це повідомила пресслужба МВС, передає Укрінформ.

"Пішу колону зведених парадних розрахунків Національної гвардії України представлятимуть одразу 4 «коробки»: військовослужбовці спеціального навчально-тренувального батальйону «Почесна Варта», кінологічний підрозділ зі службовими собаками, курсанти Національної Академії та зведений оркестр", - йдеться у повідомленні.

Як стверджують у МВС, у військовому параді візьмуть участь понад п’ять тисяч військових, а також більше ніж 50 літальних апаратів і 400 одиниць зброї та техніки.

У репетиції параду брали участь військові, а також прикордонники, поліціянти, нацгвардійці та курсанти разом із командно-парадною машиною.

Читайте також: У Києві провели ще одну репетицію параду до Дня Незалежності

Міністерство внутрішніх справ додає, що упродовж серпня жителі та гості Києва можуть побачити тренування парадних розрахунків до Дня Незалежності.

В Міноборони хочуть на Михайлівській площі у Києві організувати виставку військової техніки та озброєння ЗСУ. У столиці пропонують провести річковий військовий парад на Дніпрі.

Читайте також: Військові з Чехії, Польщі та Словаччини приїдуть на парад до Дня Незалежності України

Демонстраційні заходи Військово-морських сил відбудуться і в Одесі, куди запросили представників флотів держав-партнерів. У Києві на святкування хочуть запросити керівників оборонних відомств та очільників військових підрозділів держав-партнерів, а також генсека НАТО Єнса Столтенберга.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-