Працівника УДО, підозрюваного у побитті танцюриста балету Дорофєєвої, звільнили з роботи

Працівника УДО, підозрюваного у побитті танцюриста балету Дорофєєвої, звільнили з роботи

Укрінформ
В Управлінні державної охорони повідомили про звільнення співробітника, якого підозрюють у побитті танцюриста шоу-балету співачки Дорофєєвої.

Як передає Укрінформ, про це пресслужба УДО повідомляє у Фейсбуці.

“Сьогодні в Управлінні державної охорони України було проведено службову нараду з приводу дій військовослужбовця, підозрюваного у побитті танцівника шоу-балету "DOROFEEVA", за результатами якої ухвалене рішення щодо звільнення його з лав Управління державної охорони України”, - ідеться у повідомленні.

В УДО заявляють, що засуджують подібні прояви агресії, вважають неприпустимим скоєння таких ганебних вчинків. Принципова позиція керівництва Управління полягає в тому, що військовослужбовці, які порушують принципи моралі розвинутого суспільства, не повинні нести службу у складі відомства.

Читайте також: Працівника УДО, підозрюваного у побитті танцюриста балету Дорофєєвої, арештували на два місяці

Як повідомляв Укрінформ, Євгенія, танцюриста шоу-балету DOROFEEVA, побили в ніч на 1 серпня. Співачка Надя Дорофєєва написала в Інстаграмі, що хлопець з друзями виходив з гейклубу Lift, коли на нього напали. Євген отримав черепно-мозкову травму і крововилив у мозок. Медики зробили йому трепанацію черепа та ввели пацієнта в медикаментозну кому.

Зі свого боку, в Управлінні державної охорони визнали, що чинний співробітник УДО побив танцюриста шоу-балету співачки і Дорофєєвої.

За цим фактом в УДО призначили службове розслідування, а військовослужбовця - відсторонили від служби.

2 серпня слідчі територіального управління ДБР Києва повідомили про підозру співробітнику Управління державної охорони України, який напередодні жорстоко побив танцюриста шоу-балету поп-виконавиці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-