Співробітнику УДО, який побив танцюриста шоу-балету Дорофєєвої, повідомили про підозру

Співробітнику УДО, який побив танцюриста шоу-балету Дорофєєвої, повідомили про підозру

Відео
Укрінформ
Слідчі територіального управління ДБР Києва повідомили про підозру співробітнику Управління державної охорони України, який напередодні жорстоко побив танцюриста шоу-балету попвиконавиці, спричинивши йому тяжку закриту черепно-мозкову травму та інші супутні травми.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба ДБР.

«Співробітника УДО затримано в порядку ст. 208 КПК України. Його підозрюють в умисному тяжкому тілесному ушкодженні (ч. 1 ст. 121 КК України). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 8 років», - уточнюється у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що 1 серпня працівник УДО, проходячи повз будинок танцюриста, спочатку штовхнув його, а після зауваження жорстоко побив.

Читайте також: У Києві арештували водія, підозрюваного у смертельному побитті пішохода

За інформацією ДБР, нападник сильно вдарив юнака в обличчя, спричинивши йому тяжку закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, лінійний перелом скроневої кістки і інші травми.

Наразі у межах досудового розслідування допитані свідки кримінального правопорушення, проведені впізнання осіб, отримані відеозаписи з камер відеоспостереження та мобільних телефонів свідків та інші слідчі дії. Розслідування триває.

Як повідомлялося, Євгенія, танцюриста шоу-балету DOROFEEVA, побили в ніч на 1 серпня. Співачка Надя Дорофєєва написала у Інстаграмі, що хлопець з друзями виходив з гейклубу Lift, коли на нього напали. Євген отримав черепно-мозкову травму і крововилив в мозок. Медики зробили йому трепанацію черепа і ввели пацієнта в медикаментозну кому.

Зі свого боку, в Управлінні державної охорони визнали, що чинний співробітник УДО побив танцюриста шоу-балету співачки Наді Дорофєєвої.

За цим фактом в УДО призначили службове розслідування, а військовослужбовця - відсторонили від служби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-