Суд переніс розгляд апеляції на арешт ексзаступника міністра оборони Павловського

Суд переніс розгляд апеляції на арешт ексзаступника міністра оборони Павловського

Укрінформ
Київський апеляційний суд переніс розгляд клопотання захисту колишнього заступника міністра оборони Ігоря Павловського щодо зміни йому запобіжного заходу на 26 серпня.

Про це у коментарі Укрінформу повідомив захисник Павловського Павло Черненко.

Причина перенесення – неявка прокурора на судове засідання.

«Прокурор не з’явився. Причини неявки прокурора суду були невідомі. Повідомлено (прокурорів про засідання - ред.) належним чином, суд це зазначив під запис. І судді перенесли (розгляд цього клопотання сторони захисту – ред.) на 26 серпня на 12:00», - сказав Черненко.

Як повідомлялося, 2 липня слідчі ДБР оголосили підозру 3 колишнім посадовим особам Міністерства оборони та голові правління ПрАТ «Кузня на Рибальському» у межах розслідування справи щодо закупівлі військової техніки низької якості.

За інформацією слідства, державі було завдано збитків на більше 475 млн гривень.

Читайте також: Арештували третього підозрюваного у справі «Кузні на Рибальському»

Дії експосадовців Міноборони були кваліфіковані як умисне вчинення військовою службовою особою в умовах особливого періоду дій, які явно виходять за межі наданих прав та повноважень, що спричинило тяжкі наслідки. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Дії голови правління ПрАТ «Завод «Кузня на Рибальському» кваліфікували як підбурювання до злочину.

12 липня Печерський районний суд столиці обрав ексзаступнику міністра оборони Ігорю Павловському запобіжний захід у вигляді арешту з правом внесення застави у розмірі більше 475 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-