Ректор університету Шевченка розповів, скільки студентів зарахували на бюджет

Ректор університету Шевченка розповів, скільки студентів зарахували на бюджет

Укрінформ
Понад три тисячі абітурієнтів цьогоріч отримали рекомендації для зарахування на бюджетну форму навчання до Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Про це ректор вишу Володимир Бугров сказав під час брифінгу про перші підсумки вступної кампанії 2021 року та з нагоди 187-річчя офіційного відкриття КНУ імені Шевченка, передає кореспондент Укрінформу.

"3 198 вступників отримали рекомендацію для зарахування на бюджет до університету Шевченка. Я переконаний, що упродовж наступних чотирьох днів усі вони або переважна більшість принесуть до вишу оригінали документів. Вони мають на це час до 18.00 2 серпня", – сказав він.

Читайте також: Ректор університету Шевченка: найбільше абітурієнтів хочуть стати філологами

Бугров також висловив сподівання, що з 1 вересня 2021 року всі студенти університету розпочнуть навчання у форматі офлайн.

Як повідомлялося, 28 липня в електронних кабінетах на сайті vstup.edbo.gov.ua з'явились рекомендації для зарахування на бюджет до закладів вищої освіти. Загалом їх отримали 64 976 вступників на бакалавра (магістра медичного, ветеринарного та фармацевтичного спрямування).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-