Щеплення від COVID-19 отримали вже понад тисячу співробітників Київстар

Щеплення від COVID-19 отримали вже понад тисячу співробітників Київстар

Укрінформ
Завдяки програмі Міністерства охорони здоров’я понад тисячу працівників національного оператора «Київстар» уже організовано вакцинувалися від COVID -19 в різних містах України. 

Про це повідомили Укрінформу в пресслужбі оператора.

«У телекомунікаційного оператора триває кампанія з вакцинації колективу. Завдяки програмі Міністерства охорони здоров’я України процес організовано безпосередньо в найбільших офісах компанії у Києві, Дніпрі, Львові та Черкасах. Наразі всього 1011 працівників, що виявили бажання, отримали щеплення однією або двома дозами», - йдеться у повідомленні.

Як зазначив генеральний директор Київстар Олександр Комаров, вакцинація серед співробітників компанії успішно стартувала наприкінці червня, адже формування колективного імунітету до COVID -19 є одним з пріоритетів у роботі оператора. «Ми робимо дуже багато для того, щоб організувати процес вакцинації в комфортних умовах в офісах у різних містах, де є наші представництва. Я особисто отримав першу дозу разом із співробітниками та підтримую усвідомлену позицію нашого колективу у цьому питанні», — сказав він.

За даними пресслужби, першою дозою вакцини, зокрема, щеплено 987 працівників у 24 містах України. Повністю імунізовані та отримали дві дози 24 працівники. Найближчими тижнями також планується вакцинація другою дозою в офісах компанії.

Читайте також: Під час Atlas Weekend за підтримки Київстар зробили майже 1800 щеплень від COVID-19

У Київстар нагадали, що від початку введення карантину в Україні компанія приділила особливу увагу здоров’ю та безпеці співробітників — понад 70% персоналу з березня 2020 року працює віддалено. Ті, для кого така форма роботи неможлива, забезпечені необхідними засобами захисту на робочих місцях. Київстар також потурбувався про безпечне пересування співробітників та забезпечив можливість діставатися до офісу на корпоративному таксі. Зазначається, що офіси компанії адаптовані з урахуванням карантинних обмежень, усі співробітники застраховані на випадок захворювання на коронавірус, а також можуть придбати поліс для родичів із корпоративною знижкою.

Як повідомляв Укрінформ, Київстар у співпраці з електронною медичною системою Helsi.me проводить SMS-інформування населення щодо можливості запису в пункти вакцинації проти COVID-19 у різних містах України. Також оператор забезпечив нетарифікований доступ до додатка та порталу Helsi.me для своїх абонентів. Крім цього, компанія підтримала створення тимчасового центру вакцинації на території ВДНГ у Києві під час проведення Atlas Weekend, де майже дві тисячі людей отримали щеплення за 7 днів фестивалю.

Фото: Київстар

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-