Під час Atlas Weekend за підтримки Київстар зробили майже 1800 щеплень від COVID-19

Під час Atlas Weekend за підтримки Київстар зробили майже 1800 щеплень від COVID-19

Укрінформ
Під час фестивалю Atlas Weekend на території Національного комплексу «Експоцентр України» за підтримки національного оператора «Київстар» було обладнано мобільний пункт вакцинації, щеплення отримали майже 1800 осіб.

Про це повідомили Укрінформу в пресслужбі оператора.

«З 5 до 11 липня включно, під час фестивалю Atlas Weekend, на території ВДНГ за підтримки Київстар було обладнано мобільний пункт вакцинації, доступний для всіх охочих. За тиждень там було вакциновано 1794 особи», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що створення тимчасового пункту масової вакцинації стало можливим завдяки злагодженій роботі організаторів фестивалю, Міністерства охорони здоров’я, Київстар та експертів електронної системи Helsi.me. Для вакцинації було залучено 8 мобільних бригад медичної мережі “Добробут”, яка підтримала цей проєкт. Отримати щеплення змогли всі, хто зареєструвався в електронній медичній системі Helsi.me

«Київстар багато уваги приділяє створенню безпечних умов для своїх клієнтів та співробітників під час пандемії. Тому ми одразу відгукнулися на пропозицію організаторів фестивалю підтримати створення пункту вакцинації. Й надалі будемо інформувати українців про вакцинацію в рамках нашої співпраці з Helsi» - розповів директор з маркетингу Київстар Павло Даніман.

У пресслужбі зазначили, що, крім підтримки для створення нового пункту, Київстар також проводить інформування абонентів щодо всіх доступних пунктів вакцинації за допомогою SMS. Це є частиною Меморандуму про співпрацю між мобільним оператором та компанія Хелсі ЮА.

Сторони також домовилися розвивати інноваційні напрямки у сфері цифрових медичних сервісів. Наприклад, мобільний оператор забезпечив для всіх своїх абонентів нетарифікований доступ до мобільного додатку та сайту Helsi.

Читайте також: Абоненти Київстар за 2,5 року зібрали ₴7,5 мільйона допомоги дитячим лікарням

Як повідомляв Укрінформ, від початку вакцинальної кампанії в Україні щеплено 2 539 636 людей, з них отримали 1 дозу – 2 539 634 людини, повністю імунізовані та отримали 2 дози – 1 360 256 осіб (із них двоє осіб отримали одну дозу за кордоном). Загалом проведено 3 899 890 щеплень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-