Міграційна служба попереджає про технічні несправності - затримується оформлення документів

Міграційна служба попереджає про технічні несправності - затримується оформлення документів

Укрінформ
Державна міграційна служба попереджає про технічні несправності на каналах зв’язку та обладнанні, через що тимчасово затримується оформлення документів в окремих підрозділах ДМС.

Як передає Укрінформ з посиланням на ДМС.

«Технічні несправності на каналах зв’язку та обладнанні Міграційної служби зберігаються і досі. Як наслідок, маємо тимчасові затримки оформлення документів у окремих підрозділах ДМС. Наші спеціалісти роблять все можливе, аби всі охочі якнайшвидше могли оформити або отримати вже виготовлені документи», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Рада планує спростити видачу документів українцям з Криму і ОРДЛО

Громадянам, які були зареєстровані в електронній черзі, але через технічні несправності не змогли подати документи на оформлення, не потрібно буде записуватись знову. Як запевняють у ДМС, їм забезпечать подачу документів найближчим часом без нового запису в чергу.

Читайте також: Послуга зі зміни місця реєстрації онлайн буде добровільною - Міграційна служба

Раніше у ДМС повідомили, що у зв’язку із проведенням технічних робіт на серверному обладнанні Міграційної служби у окремих підрозділах ДМС можливі тимчасові затримки в роботі. Наразі технічні спеціалісти активно працюють над тим, аби повноцінну роботу підрозділів було відновлено найближчим часом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-