У Польщі оприлюднили кадри падіння гелікоптера з українцями в озеро

У Польщі оприлюднили кадри падіння гелікоптера з українцями в озеро

Відео
Укрінформ
Польська поліція під контролем прокуратури продовжує слідство у справі падіння у вівторок вранці у озеро Талти Вармінсько-Мазурського воєводства (північний схід Польщі) приватного гелікоптера, на борту якого було троє українців.

У середу видання RMF24 оприлюднило відео падіння гелікоптера до озера, передає Укрінформ.

Як відомо, в результаті падіння гелікоптера до лікарень регіону потрапили три особи: мати і її 17-річна донька, а також пілот гелікоптера. Обидві жінки є громадянками України, а пілот також є українцем з польським громадянством.

Станом на сьогодні усі троє учасників авіапригоди перебувають у лікарнях. Їх життю не загрожує небезпека. За станом здоров’я органи прокуратури ще не допитали постраждалих.

Прокуратура розслідує справу за підозрою щодо доведення до аварії у повітряному русі. Наразі немає гіпотез щодо причини падіння гелікоптера.

У вівторок пізно ввечері рятувальники витягнули з озера гелікоптер, який перебував на 13-ти метровій глибині.

За інформацією свідків, у гелікоптера незадовго після старту виникли проблеми з двигуном, після чого він впав у воду. Гелікоптер повністю затонув, а трьох пасажирів врятували місцеві жителі на моторному човні. Гелікоптер належав приватній особі.

Фото: Tomasz Durkiewicz, Gorąca Linia RMF FM

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-