Служити в Нацполіцію за шість років прийшли 63 тисяч українців - Аваков

Служити в Нацполіцію за шість років прийшли 63 тисяч українців - Аваков

Укрінформ
За шість років існування Національної поліції України до її лав вступили 63 тисячі громадян.

Про це міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив під час урочистих заходів до 6-ї річниці Національної поліції, які проходили у Віті Поштовій Київської області, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"До лав Національної поліції за 6 років у цілому вступили 63 тисячі українців, більшість з них - випускники наших закладів вищої освіти", - поінформував очільник МВС.

Він також додав, що ще 588 випускників Національної академії внутрішніх справ у понеділок приєдналися "до нашої родини", і подякував за роботу співробітникам і викладачам НАВС, яка святкує своє 100-річчя.

Крім того, Аваков зазначив, що "ми всі шануємо наших загиблих (правоохоронців під час виконання службових обов'язків - ред.)" і нагадав, що 5 липня - це річниця визволення Слов'янська від окупації.

Він побажав усім поліцейським бути гідними своєї Батьківщини та подвигу героїв, що віддали своє життя, виконуючи службові обов'язки у боротьбі за суверенітет і територіальну цілісність України, служити чесно та з честю.

Читайте також: Зеленський взяв участь в урочистостях з нагоди Дня Національної поліції

Як повідомлялося, за період із 1991 року понад 1,2 тис. працівників органів внутрішніх справи загинули від рук злочинців, ще 141 правоохоронець віддав життя, захищаючи Україну на сході від агресії Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-