Апеляційний суд залишив під вартою обвинуваченого в убивстві Кирила Тлявова

Апеляційний суд залишив під вартою обвинуваченого в убивстві Кирила Тлявова

Укрінформ
Київський апеляційний суд залишив у силі запобіжний захід обвинуваченому у справі про вбивство п'ятирічного Кирила Тлявова, який перебуває під арештом.

Про це повідомляє пресслужба суду, передає Укрінформ.

Як зазначається, 22 червня колегія суддів розглянула апеляційну скаргу сторони захисту на ухвалу Переяслав-Хмельницького міськрайонного суду від 7 червня, який продовжив щодо обвинуваченого запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на два місяці.

"За результатом апеляційного розгляду апеляційну скаргу сторони захисту залишено без задоволення", - зазначили в апеляційному суді.

Повідомляється, що обвинувачений перебуватиме під вартою щонайменше до 5 серпня 2021 року.

Читайте також: «Забавки у кримінальний процес»: Венедіктова пояснила, чому затягується справа Кирила Тлявова

Як повідомляв Укрінформ, 3 червня 2019 року п'ятирічний Кирило Тлявов із Переяслава-Хмельницького Київської області помер у лікарні від вогнепального поранення в голову, якого зазнав 31 травня.

Невдовзі були затримані працівники Переяслав-Хмельницького відділу поліції Володимир Петровець та Іван Приходько, які, перебуваючи у стані алкогольного сп‘яніння, як стверджували свідки, влаштували стрілянину по пляшках. В результаті куля влучила у хлопчика, який був на дитячому майданчику.

Голосіївський районний суд Києва 4 червня 2020 року обрав їм запобіжні заходи - тримання під вартою без можливості внесення застави.

Під час досудового розслідування було встановлено, що на місці злочину під час стрілянини перебували ще двоє цивільних. Одному з них ДБР також оголосило підозру. Другий - неповнолітній хлопець.

Один з експоліцейських дотепер перебуває під вартою без визначення розміру застави. Двох фігурантів торік звільнено з-під варти після внесення застави. Неповнолітній перебуває під наглядом матері, запобіжний захід для нього - особисте зобов’язання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-