ВООЗ розробила навчальний курс з питань психічного здоров'я під час COVID-19

ВООЗ розробила навчальний курс з питань психічного здоров'я під час COVID-19

Укрінформ
Бюро ВООЗ в Україні та Центр громадського здоров'я МОЗ України розробили навчальний курс з питань психічного здоров'я та психосоціальної підтримки під час COVID-19 для медичних працівників.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на сторінку у Фейсбуці ВООЗ.

Станом на березень 2021 року, за підтримки ВООЗ, навчання пройшли понад 500 медичних працівників по всій Україні.

За інформацією фахівців, навчальний пакет складається з 4 модулів. Перший і останній модулі розроблено для керівників медичних служб, щоб допомогти їм побудувати систему психосоціальної підтримки для населення та самопідтримки для медичних працівників. Модулі 2 та 3 допомагають медичним працівникам виявляти психосоціальні потреби населення та надавати відповідну допомогу та підтримку, а також піклуватися про власне благополуччя під час пандемії COVID-19.

Читайте також: Захворюваність на COVID-19 у світі зростає сьомий тиждень поспіль – ВООЗ

“Європейське регіональне бюро ВООЗ зібрало ряд практичних інструментів та інтервенцій, які використовуються країнами для підтримки психічного здоров'я та добробуту працівників у сфері охорони здоров'я та догляду”, - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство охорони здоров'я розробило стандарт проведення реабілітації пацієнтів після перенесеного COVID-19.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-