Підозрюваний у створенні ПВК Євген Шевченко звільнений під заставу

Підозрюваний у створенні ПВК Євген Шевченко звільнений під заставу

Укрінформ
Підозрюваний у створенні ПВК Євген Шевченко після внесення застави вийшов із СІЗО і зараз перебуває вдома.

Про це він повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“Друзі, я вдома! Поруч зі своєю дружиною і своїм сином... І я від усього серця хочу подякувати тим своїм друзям, що не відвернулися у лиху годину, і всім тим небайдужим людям, які, піклуючись про мою долю, допомогли зібрати величезну суму застави у розмірі 5 млн грн”, - зазначив Шевченко.

Читайте також: Суд відправив під домашній арешт підозрюваного екскомандира батальйону «Донбас»

Він зауважив, що на 31 березня призначено розгляд апеляції на обраний йому запобіжний захід, і висловив сподівання, що суддя "дозволить йому відстоювати правду, відстоювати свою честь та гідність на свободі, а не за ґратами”.

Шевченко додав, що планує у четвер провести пресконференцію.

Як повідомляв Укрінформ, 24 березня СБУ повідомила, що викрила воєнізоване збройне формування, так звану приватну військову компанію. Її можливими організаторами СБУ назвала колишнього командира батальйону "Донбас", колишнього народного депутата Семена Семенченка та Євгена Шевченка, відомого як "позаштатний агент НАБУ".

Печерський районний суд Києва відправив під цілодобовий домашній арешт до 24 травня екскомандира батальйону «Донбас» Анатолія Виногродського (позивний «Гал»), якого підозрюють у співучасті в організації приватної військової компанії Donbass Battalion Corporation, створеної ветеранами з батальйону «Донбас» на чолі з народним депутатом восьмого скликання та екскомбатом Семеном Семенченко. Йому інкримінують співучасть у створенні та керівництві незаконним воєнізованим формуванням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-