В Австрії напали на двох українських підлітків і поранили ножем одного з них

В Австрії напали на двох українських підлітків і поранили ножем одного з них

Укрінформ
В австрійському Граці група невідомих напала посеред дня на двох українських підлітків, завдавши одному з них ножове поранення.

Як передає Укрінформ, про інцидент повідомила у понеділок австрійська газета Heute.

Інцидент стався у неділю, 28 березня, о 16.15 в місті Грац. Двоє братів віком 15 та 17 років, обоє громадяни України, прийшли на зустріч з невідомим для продажу йому куртки, про що попередньо домовилися через соцмережі.

Очікуваний покупець призначив зустріч у пішохідному підземному переході. Під час примірки ним куртки з обох боків переходу до братів підійшли ще 4-5 невідомих осіб у масках. Один з них витягнув пістолет і став погрожувати 17-річному хлопцю, вимагаючи наявні гроші та цінні предмети, а також принесений одяг. Українець почав чинити опір, у результаті чого зав’язалася бійка. Один із зловмисників витягнув ножа і вдарив ним старшого брата у верхню частину тіла. Після цього нападники втекли.

Підлітка з важким пораненням було доставлено до лікарні міста Грац. Його молодший брат отримав незначні травми обличчя.

За даними видання, поліція Граца відкрила провадження та проводить розслідування нападу. Наразі особи нападників не встановлено.

Інформацію про інцидент підтвердили кореспонденту Укрінформу в українському диппредставництві в Австрії.

"Посольство триває справу на контролі. Станом на сьогодні загрози життю пораненому громадянину України немає", - повідомила консул Посольства України в Республіці Австрія Мирослава Зінкевич.

Читайте також: Український підліток, якого жорстоко побили у Парижі, вийшов з лікарні

Як повідомлялося, у Парижі в січні цього року 15-річний український підліток опинився в реанімації після жорстокого нападу. Тоді група нападників з металевими палицями, битами й ножами атакувала компанію студентів.

Наприкінці січня дев’ятьом підозрюваним у жорстокому побитті українського підлітка в Парижі висунули обвинувачення, включаючи замах на убивство.

Фото: Erwin Scheriau / EXPA / picturedesk.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-